Login  |  Register
HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media

Recent

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

December 05, 2022, 01:25:39 PM

Login with username, password and session length
Members
  • Total Members: 3853
  • Latest: tty456
Stats
  • Total Posts: 193627
  • Total Topics: 21108
  • Online today: 83
  • Online ever: 3540
  • (September 02, 2022, 06:38:54 PM)
Users Online
Users: 2
Guests: 69
Total: 71

Author Topic: portal problem  (Read 13150 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bbb

  • Guest
portal problem
« on: February 23, 2005, 12:35:46 PM »
I have trouble installing the tiny portal.  I installed mercury.zip and it worked fine.  When I replaced that with mercury_tp.zip, it didn't work.  It says "500 Internal Server Error."  I noticed that mercury_tp.zip doesn't have Themes.template.php.

Can anyone help?  I don't know what I'm doing..... ???

Bjørn

  • Guest
Re: portal problem
« Reply #1 on: February 23, 2005, 03:17:55 PM »
Did you install the mod through the package manager?

bbb

  • Guest
Re: portal problem
« Reply #2 on: February 23, 2005, 05:10:08 PM »
I installed MSF thru my hosting server.  It's version 1.0.2.  Then I uploaded mercury_tp files into themes folder.  Finally I selected mercury_tp layout from the admin panel of MSF.

Is that how I should do it?  What's the package manager?

bbb

  • Guest
Re: portal problem
« Reply #3 on: February 23, 2005, 05:12:09 PM »
I mean SMF, not MSF.  :P

Bjørn

  • Guest
Re: portal problem
« Reply #4 on: February 23, 2005, 05:20:47 PM »
You have just installed a theme with supports TinyPortal, but not the mod itself. :)

The package manager is where you install mods - automatically. Look in the admin section of your forum.

bbb

  • Guest
Re: portal problem
« Reply #5 on: February 23, 2005, 05:37:34 PM »
Ok. I installed the tiny portal now.  Thanks.

Next how do I install mercury layout?

Bjørn

  • Guest
Re: portal problem
« Reply #6 on: February 23, 2005, 06:10:52 PM »
if the portal is workin fine, the just install the mercury_tp theme as  a normal theme. then when choosing it, it will show the portal correctly.

wise

  • Guest
Re: portal problem
« Reply #7 on: February 24, 2005, 08:24:47 AM »
I installed  themis_tp through theme manager - it told me it was installed correctly. I then change the forum to the themis_tp and now get internal 500 error and cannot access the forum?

hope you can help

wisehosting.co.uk/forum

bbb

  • Guest
Re: portal problem
« Reply #8 on: February 24, 2005, 11:27:14 AM »
Same thing happened to me before, but I know how now.

log in your Forum > Admin > choose Package Manager from forum controls > Download New Package > click Browse next to simple mechanic mod site > option 37 is Tiny Portal (click download) > click proceed > then you're done!

wise

  • Guest
Re: portal problem
« Reply #9 on: February 24, 2005, 11:34:28 AM »
I cant get into the forum at all  ???