TP-Docs
HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media

Recent

Welcome to TinyPortal. Please login or sign up.

March 03, 2024, 06:57:20 PM

Login with username, password and session length
Members
  • Total Members: 3,881
  • Latest: fords8
Stats
  • Total Posts: 195,080
  • Total Topics: 21,209
  • Online today: 66
  • Online ever: 3,540 (September 03, 2022, 01:38:54 AM)
Users Online

SMF 2.1 redirect 404 error on login with TP

Started by @rjen, March 12, 2022, 10:03:47 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

@rjen

Guys, question

I upgraded my forum to 2.1 today. TinyPortal on it, now I am getting a 404 error everytime after loggin in. After that all works fine, but when logging out and logging in same error again.

I see nothing in the logs.
When I uninstall TP the issue is gone. Reinstalled and it is back.

It seems to me that the redirect from logging in is somehow wrong. I tried both options: forum or Frontpage, but makes no difference

Forum is on https ....

Any ideas where to look ?
Running Latest TP on SMF2.1 at: www.fjr-club.nl

tino

Log in via standard link or the one in the user block?

@rjen

Running Latest TP on SMF2.1 at: www.fjr-club.nl

tino

What version of PHP?

Can't replicate this atm. Logs in ok via the login box at the top of the screen.

Any errors shown anywhere when getting the 404? Does the login url look correct in the inspector?

@rjen

No errors, PHP 7.4. Need to check tomorrow, going to sleep now...
Running Latest TP on SMF2.1 at: www.fjr-club.nl

@rjen

Would you mind trying it here for yourself?

https://test.fjr-club.nl/

User: "test forumlid"
Password: testtest

Then you can see what I see...
Running Latest TP on SMF2.1 at: www.fjr-club.nl

lurkalot

I'm not seeing any error using that test account.  Logged in and out a couple of times without issue.

Maybe a browser issue, have you tried a different one just in case. I'm using Edge.

@rjen

You are not getting this screen after login? It's a custom 404 , and I am getting it in all browsers as well on my pc as on mobile...

Running Latest TP on SMF2.1 at: www.fjr-club.nl

tino

Quote from: @rjen on March 13, 2022, 08:31:02 AM
You are not getting this screen after login? It's a custom 404 , and I am getting it in all browsers as well on my pc as on mobile...

I get the same on my mobile. I'll try it on my desktop later today and try and see where it's breaking.

@rjen

Thanks, it has been driving me nuts! And it seems it is something that does not happen to everyone , so may have some relation to user permissions or settings
Running Latest TP on SMF2.1 at: www.fjr-club.nl