Login  |  Register
HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media

Recent

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

December 02, 2021, 11:45:36 AM

Login with username, password and session length
Members
Stats
  • Total Posts: 192594
  • Total Topics: 21017
  • Online Today: 95
  • Online Ever: 1035
  • (November 26, 2020, 04:45:12 AM)
Users Online
Users: 1
Guests: 94
Total: 95

Author Topic: Unable to get articles to show  (Read 1050 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rasyr

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 14
Unable to get articles to show
« on: November 13, 2021, 03:17:47 PM »
Link to my forum: http://www.wizlair.net/
SMF version: 2.0.18
TP version: 2.1.0
Default Forum Language: English
Theme name and version: CleanTek by Crip
Browser Name and Version: Opera (not sure of version, but it is recent) and Chrome (installed less than a month ago)
Mods installed: only Tiny Portal at the moment (no other mods)
Related Error messages: no error message

Ok, working on setting my site up.

FrontPage Settings include
Articles Only
Frontpanel -- have tried all 3 settings
Article Layout A and Simple Articles selected
sort order by date descending

For the articles, they have all been activated, but for some reason only one of the 3 I have done so far will  keep the "Toggle to show on frontpage" on for some reason.

And yet when I click on Home, no articles will show.

Any help would be appreciated.

Offline Rasyr

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 14
Re: Unable to get articles to show
« Reply #1 on: November 13, 2021, 03:32:56 PM »
I think I finally figured it out after about 4 hours...  Apparently even site Admins have to go and approve their articles. hehehe (or I have a setting saying I have to...)

Offline Rasyr

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 14
Re: Unable to get articles to show
« Reply #2 on: November 13, 2021, 03:35:34 PM »
still unable to get the toggle to show on front page to stay on for some reason

Offline lurkalot

  • Administrator
  • *
  • Posts: 7333
    • Camera Craniums
Re: Unable to get articles to show
« Reply #3 on: November 13, 2021, 03:36:48 PM »
I'm getting this error when navigating your site,

"Not Acceptable!
An appropriate representation of the requested resource could not be found on this server. This error was generated by Mod_Security."

I'm betting it's also the cause of the article toggle settings not sticking as well.  Please ask your host to turn off mod security, that will hopefully fix the problem.

Yes all articles need to be approved and activated before they will show up.


Offline Rasyr

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 14
Re: Unable to get articles to show
« Reply #4 on: November 13, 2021, 06:06:20 PM »
I'm getting this error when navigating your site,

"Not Acceptable!
An appropriate representation of the requested resource could not be found on this server. This error was generated by Mod_Security."

I'm betting it's also the cause of the article toggle settings not sticking as well.  Please ask your host to turn off mod security, that will hopefully fix the problem.

Yes all articles need to be approved and activated before they will show up.

That may have been a javascript that I had been working on setting up. Do you still see that error?

(and I discovered that if I mark these things as I first make the articles, it will keep the toggles)

Offline lurkalot

  • Administrator
  • *
  • Posts: 7333
    • Camera Craniums
Re: Unable to get articles to show
« Reply #5 on: November 14, 2021, 04:16:51 AM »

That may have been a javascript that I had been working on setting up. Do you still see that error?


Yes I still get the error when navigating anywhere on your site, from your original link you posted above. I think due to the www in the url you provided, so something's not quite right there.

In Edge, Chrome, Firefox.

"Not Acceptable!
An appropriate representation of the requested resource could not be found on this server. This error was generated by Mod_Security."

Offline Rasyr

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 14
Re: Unable to get articles to show
« Reply #6 on: November 14, 2021, 07:20:28 AM »

Yes I still get the error when navigating anywhere on your site, from your original link you posted above. I think due to the www in the url you provided, so something's not quite right there.

In Edge, Chrome, Firefox.

"Not Acceptable!
An appropriate representation of the requested resource could not be found on this server. This error was generated by Mod_Security."

Ok, spent the morning with my webhost and we think we got it fixed.

Offline lurkalot

  • Administrator
  • *
  • Posts: 7333
    • Camera Craniums
Re: Unable to get articles to show
« Reply #7 on: November 14, 2021, 08:14:27 AM »

Ok, spent the morning with my webhost and we think we got it fixed.

Looks god now, just flicked through the navigation and no errors this time.  O0

Offline Rasyr

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 14
Re: Unable to get articles to show
« Reply #8 on: November 15, 2021, 06:58:11 AM »
Looks god now, just flicked through the navigation and no errors this time.  O0

Fantastic!