TP-Docs
HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media

Recent

Welcome to TinyPortal. Please login or sign up.

March 01, 2024, 01:02:42 AM

Login with username, password and session length
Members
  • Total Members: 3,881
  • Latest: fords8
Stats
  • Total Posts: 195,080
  • Total Topics: 21,209
  • Online today: 71
  • Online ever: 3,540 (September 03, 2022, 01:38:54 AM)
Users Online
  • Users: 0
  • Guests: 82
  • Total: 82

article comments 2 bugs

Started by zalias7, January 03, 2012, 10:13:35 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zalias7

Link to my site:localhost
SMF version: SMF ver. 2.0.2
TP version: TP ver. 1.0 RC2
Default Forum Language: lithuanian-utf8
Theme name and version: Theme name here
Browser Name and Version: firefox 9.0.1
Mods installed: TinyPortal
Related Error messages: The database value you're trying to insert does not exist: com

a problem
When I delete the article comments and reading the article in the article, I get an error: The database value you're trying to insert does not exist: com

I see that the table tp_articles Value for the comments field does not change. Changing to a fair number of comments the problem no longer exists.

issue 2
Article comments, removed user name is displayed as 0

IchBin

Can you post the full error please? I need the file name and line number that it gives.

zalias7

sorry for my English.

error:

The database value you're trying to insert does not exist: com
Function: doTPpage
File: ../www/Sources/TPortal.php
Line: 801

You need to do is: write article -> write article for comment. Delete comment from article. Read article with comment and you get the error

IchBin

Find in TPortal.php
array('com' => $count, 'artid' => $article['id'])

Replace $count as $ccount.
array('com' => $ccount, 'artid' => $article['id'])

This is fixed in the next version coming out soon. :)

zalias7

sorry, but anyway Error:
Unknown column 'i' in 'where clause'
File ..\ www \ Sources \ TPortal.php
Line: 801

IchBin


zalias7


lurkalot

Quote from: zalias7 on January 04, 2012, 06:27:25 PM
Quote from: IchBinâ,,¢ on January 04, 2012, 04:14:05 PM
Attach your file please.

Attach TPortal.php  or other ?

Your TPortal.php file is the file you need to attach.

zalias7


ZarPrime

zalias7,

Your last post did not have the TPortal.php file attached but you should be able to attach it to your next post.  Could you try it again please?

ZarPrime