News: Welcome to the TinyPortal Support site.

Login  |  Register
* *

Welcome !!!

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Please welcome dethpod, our newest member.

 
 

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
August 02, 2015, 08:18:42 AM

Login with username, password and session length

Recent

Members
  • Total Members: 3546
  • Latest: dethpod
Stats
  • Total Posts: 175502
  • Total Topics: 19955
  • Online Today: 50
  • Online Ever: 383
  • (January 02, 2015, 05:58:49 AM)
Users Online
Users: 1
Guests: 23
Total: 24

Please read the Posting Guidelines


Author Topic: Some RSS Feeds wont show  (Read 8773 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Lesmond

  • Do what you have to!
  • Administrator
  • *
  • Posts: 2994
Re: Some RSS Feeds wont show
« Reply #10 on: February 01, 2007, 07:08:21 AM »
* Lesmond is Jack of all trades Master of None!
:o
Please don't PM me for support without an invitation.


DOMAINS | WEBHOSTING | IRCD | VPS SERVER | RESELLER | MINECRAFT | SHOUTCAST

Offline IchBin™

  • Developer
  • *
  • Posts: 16178
    • My Website
Re: Some RSS Feeds wont show
« Reply #11 on: February 01, 2007, 07:12:03 AM »
lol

talkbristol

  • Guest
Re: Some RSS Feeds wont show
« Reply #12 on: February 01, 2007, 12:58:43 PM »
I can't get any of the 3 feeds I tried to work.  Error log reports eg 2: fopen(http://rss.slashdot.org/Slashdot/slashdot) [<a href='function.fopen'>function.fopen[/url]]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found
File: /home/.katana/talktalk/talk-bristol.org/Sources/TPortal.php

I'm using SMF 1.1.1 & TP 0.9.7.